Urjalan Fysioterapia Ky tarjoaa kattavat ja asiantuntevat fysioterapiapalvelut Urjalassa 

Urjalan Fysioterapia Ky tarjoaa fysioterapiapalvelut Urjalassa. Teemme myös hierontoja ja vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Palvelemme asiantuntevasti, jokaisen asiakkaamme tarpeisiin huolellisesti keskittyen. Olemme avoinna myös aukioloaikojen ulkopuolella, sopimuksen mukaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! 

 

Varaudumme koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen siten, että hoitoihin ei voi tulla, jos on minkäänlaisia flunssan oireita. Tällä pyrimme omalta osaltamme estämään viruksen leviämisen. Jos tunnet olevasi flunssassa tai sairaana siirretään hoitoaika toiseen ajankohtaan. 

 

Jos haluatte lähettää meille arkaluonteista, esimerkiksi henkilötietoja sisältävää sähköpostia salattuna, tässä siihen linkki: https://www.turvaposti.fi/viesti/urjalanfysioterapia@gmail.com.

050 528 6576
urjalanfysioterapia@gmail.com
Huhdintie 9
31700 URJALA AS

Maanantai - Torstai 10:00 - 18:00

Perjantai 10:00 - 17:00

Potilasasiamies

 

Jokaisella sekä julkisella että yksityisellä terveydenhuollon toimintayksiköllä on nimetty potilasasiamies. Potilasasiamiehen lakisääteiset tehtävät on neuvoa ja antaa tietoa potilaan asemasta ja oikeuksista. Potilasasiamies toimii potilaan oikeuksien edistämiseksi ja toteuttamiseksi.

 

Potilasasiamiehen yhteystiedot:

 

Asianajaja Ismo Saarinen

Nuijamiestentie 5 B, 00400 Helsinki

 0400 500 242

 ismo.saarinen@saarinenlaw.fi

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.